«

»

jan 25 2017

NK allround en sprint 2017

Afgelopen zondag zijn we naar Heereveen geweest om daar het Nederlands kampioenschap Allround en Sprint bij te wonen.

We hadden het geluk dat we vlak voor de start van de 500 meter konden staan. hierdoor stonden we ook recht voor het erepodium waar de winnaars gehuldigd werden. Waardoor ik de onderstaande foto’s kon maken. dit is maar een heel kleine greep uit alle foto’s die ik gemaakt heb.

Hij is niet helemaal scherp, maar anders zou hij niet gevallen zijn.De allround kampioenen van Nederland. Jan Blokhuijsen en Marije Joling.De sprint kampioenen van Nederland. Ronald Mulder en Ireen Wüst.De ereronde van de vier kampioenen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>