«

»

feb 01 2014

Vossen jacht in de AWD.

Afgelopen vrijdag 31 januari naar vogelenzang gereden om daar mee te doen aan de fotoworkshop vossen helaas was ik door mijn wekker heen geslapen waardoor ik veel te laat wakker was en dus niet op tijd op de afgesproken plaats was. ik ben daar wel ter plaatse nog gaan wandelen in de hoop vossen tegen te komen. Dat is niet gelukt maar wel heb ik een mooie wandeling gehad en foto’s van damherten kunnen maken, de mooiste staan natuurlijk hier onder in dit bericht.
1 reactie

  1. Eline

    Mooie vossen hoor. volgende keer eens herten fotograferen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>