«

»

jun 13 2013

Op jacht naar de grauwe kiekendief

Gisteren ben ik de polder in gegaan omdat er al paar dagen een Grauwe kiekendief waargenomen was. Maar helaas ben ik niet met de grauwe kiekendief op de foto terug gekomen, waar ik wel mee thuis kwam is echter zeker geen teleurstelling voor mij omdat ik deze roof vogel nog niet eerder voor mijn camera gekregen had.


2 reacties

  1. eline

    hij is helemaal niet zo rood, die rode wouw. Het roodborstje heeft een rodere borst, de wouw van deze vogel is helemaal niet zo rood. Wel leuk om hem eens tegen te komen, ik heb hem nog nooit gezien.

  2. Angelique

    Rode wouw dus…weer wat geleerd,mooie foto’s hoor !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>