Maand archief: november 2012

nov 26 2012

Zuidwester aan zee

Afgelopen zondag met Eline naar Egmond aan zee geweest om daar met wind kracht 9 foto’s te maken van de zuidwesterstorm. De resultaten van mijn foto’s kun je hier onder zien.

nov 19 2012

Zeevogel tocht, de foto’s

Zoals ik al eerder berichte heb ik zaterdag een zeevogel tocht gedaan op de Noordzee. Hieronder een aantal van de door mij gemaakte foto’s. Op de blog van Delta safari staan nog meer foto’s van de mede opvarende, tevens staat er een route kaartje van de route die we gevaren hebben.

nov 18 2012

Dag tochtje op de Noordzee.

Gisteren Zaterdag 17 november heb ik een dagje op de Noordzee gezeten op de Sirius van Delta Safari. Waarom heb ik dat gedaan, zul je je misschien afvragen. Welnu om de heel simpele reden dat ik zeevogels wilde fotograferen die je zelden aan de Nederlandse kust tegen komt. Dit is met matig succes gelukt, doordat …

Lees verder »

nov 05 2012

Fotografie workshop Oostvaardersplassen vervolg.

Hier weer een aantal foto’s van de fotografie workshop die ik vrijdag 2 november gevold heb. Ik hoop dat jullie genieten van de foto’s.

nov 04 2012

Fotografie workshop in de Oostvaardersplassen

Op vrijdag 2 november heb ik een Foto workshop gedaan in de Oostvaardersplassen. Hieronder zie je de eerste resultaten van de foto’s die ik daar gemaakt heb. De workshop werd gegeven door natuur fotograaf Steven Ruiter. Samen met Steven en nog 3 anderen begon de workshop om 08:40 uur en eindigde omstreeks 16:30uur al was …

Lees verder »